23 Mart 2013 Cumartesi

Gardrop



Firmamız tarafından, eşsiz konfor ve kullanım kolaylıkları düşünülerek üretilen modern gardrop modelleri, imalat esnasında kullanılan kaliteli malzemeler ve uygulanan özel el işçiliği ile sizlere sunulmaktadır. Firmamız imal ettiği klasik gardrop modelleri ve modern gardrop modelleri çeşitlerinde ÇAMSAN marka 1. sınıf kalite standartlarında ahşap malzemeleri kullanmaktadır. 

Sizleri ayrıcalıklı kaliteye ulaştırmak için çalışmalarına son sürat devam eden firmamız, CE kaliteli üretim sertifikası ve TSE ISO:9001 kalite belgesiyle üretilen tüm gardrop modelleri için boya ve cila malzemesi olarak ise UNICEF tarafından insan sağlığına kesinlikle zararı olmadığı onaylanan, Akzo Nobel ve Sayerlack gibi dünyanın lider markalarının malzemelerini kullanmaktadır. Bu kaliteli alt yapı malzemelerinin yanına yılların getirdiği deneyim ve tecrübeyi de ekleyen firmamız, ürettiği gardrop modelleri ile sizleri İtalyan mobilyası kalitesine kavuşturmaktadır.

Evlerin vazgeçilmez mobilyalarından olan gardroplar, kişisel giyim eşyalarınızı ve özel eşyalarınızı saklamaya yardımcı olmakla beraber odanızın ihtişamını ve görselliğini de doğrudan etkileyebilecek mobilya çeşitleridir. Genellikle yatak odaları, çocuk odaları ve genç odalarında kullanılan gardrop modelleri, firmamızın ürettiği klasik ve modern tasarımlarıyla sizi ayrıcalıklı bir dünyaya taşımaktadır. 



Kişiye özel gardrop modeli üreten firmamız, odanızın büyüklüğüne göre ölçü almakta ve hayalinizdeki modeli odanıza uygun renkte ve uygun süslemelerle sunmaktadır. Firmamız bu hizmet sayesinde hem size hayalini kurduğunuz modern gardrop modeline hem de şık tasarımı ile tüm ilgiyi üzerinde toplayan bir ışıltıya kavuşturmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder